|
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
|
Οι ελιές μπορούν να σερβιριστούν με ποτά, να χρησιμοποιηθούν λιωμένες σαν πάστα μαζί με ελαιόλαδο, ψιλοκομμένες ως προσθήκη σε σαλάτες, σε ζυμαρικά και σε βραστά πιάτα, ή να χρησιμοποιηθούν ως συστατικό στην πίτσα. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
|
Οι ελιές μπορούν να σερβιριστούν με ποτά, να χρησιμοποιηθούν λιωμένες σαν πάστα μαζί με ελαιόλαδο, ψιλοκομμένες ως προσθήκη σε σαλάτες, σε ζυμαρικά και σε βραστά πιάτα, ή να χρησιμοποιηθούν ως συστατικό στην πίτσα. |
![]() ![]() ![]() ![]() |